Fekete és fehér színben érhető el kasszafiókkal és anélkül is.

A beüzemelései költség egységesen 10.000 Ft + ÁFA

Ár kasszafiók nélkül: 99.900 Ft + ÁFA

Ár kasszafiókkal: 109.900 Ft + ÁFA

Megbízhatóan használható kis-közepes forgalmú üzletekben (max 650 nyugta/nap átlagban), ahol számít a kompakt méret a nagy tudás a megvilágítható kijelző, a könnyű és gyors papírtekercs csere, és a kerekítős euró-szabványú szoftver.

 

 

A pénztárgép nagy sebességű termo nyomtatóval rendelkezik (20 sor/sec) melynek nagy előnye még a gyors egy pattintátos papírszalag csere. Legyen szó mérleg kezelésről vagy bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CasCube light online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában.

 

Engedély szerinti típus: CashCube light /Magyar/ pénztárgép
Forgalmazó: Tekinvest Holding Kft. 
Gyártó: Tekinvest Holding Kft. 
Mobilszolgáltató:  TELEKOM NYRT
MKEH engedély száma: A085
Méret (szél x mély x mag) mm: 350mm x 400mm x 154mm
Tömege (kg): 6,7 kg
Nyomtató típusa, nyomtatási módja: Hőnyomtató
Nyomtatás sebessége: 20 sor / másodperc
Nyomtatott karakterek száma: 12*24 pixel, 32 karakter / sor
Papírméret: 57 mm/ 50mm/ 30méter
PLU-k száma: 10.000
Kezelhető pénztárosok száma: 20 fő
Funkció billentyűk száma: 48 billentyű / 10 közvetlen gyűjtő / 21 értékesítési közvetlen funkció
PC program PLU feltöltéshez: Van és ingyenes
Külső csatlakozások: Fizikai :3 db USB A, 1 db USB AB,1 db RS232, 1 kasszanyitó, Tápfesz 24V antenna csatlakozó. Rátehető: Vonalkód olvasó, OTP fizető terminál, ERSTE fizető terminál, Mérleg, PC , kassza 9V,
Elektronikus ell. szalag: igen
Szoftver frissítések:  Távolról NAV-on keresztül

 - Ellenőrző szalag nyomtatása - 

Az új szoftverünkben ( V8 verzió) - melyet minden már korábban vásárolt pénztárgépünk is megkap - egy új sokak által hiányolt funkció került beépítésre. Lehetőség van ellenörző szalag nyomtatására akár visszamenőlegesen, akár egész nap, akár egy nyugta tekintetében. A pénztári elszámoltatás ellenőrzésének elengedhetetlen feltétele. Nem kell hozzá semmilyen külső berendezés, ezt maga a pénztárgép tudja!

 

Egy pénztárgép kiválasztásánál nagyon fontos szempont, hogy egyértelmű, könnyen kezelhető legyen, hiszen sokat kell vele dolgozni a későbbiekben, így nem árt, ha könnyen boldogulunk vele. Ez a fekete színű, CashCube online pénztárgép ennek a feltételnek maximálisan eleget tesz. A gép kissé döntött, így jól lehet látni a gombokat, amiken egyértelmű jelölések vannak, így nem fordulhat elő, hogy esetleg nem értjük pontosan, melyik gomb mire való. A gépen való eligazodásban a színek és az elrendezés is segítenek.

Hol használható leghatékonyabban a pénztárgép?

A CashCube light pénztárgép megbízhatóan használható kis-közepes forgalmú üzletekben, ahol legfeljebb 650 nyugtát adnak ki naponta átlagosan. Jól jöhet, ha számítanak a helytakarékossági szempontok, ugyanis kellemesen kisméretű, ami azonban a kényelmes használatot egyáltalán nem akadályozza. Szintén az egyszerűbb használatot segíti elő a megvilágítható kijelző, valamint a könnyű és gyors papírtekercs csere, illetve a kerekítős euró-szabványú szoftver. Csatlakoztatható hozzá vonalkód-olvasó, így még gyorsabban és egyszerűbben tudunk kasszázni.

Mi csatlakoztatható a pénztárgéphez?

Szintén lehetőség van külső kijelző csatlakoztatására, aminek köszönhetően a géptől némileg távolabb el lehet helyezni egy vevőtájékoztató kijelzőt is. A pénztárgép kasszafiókos változatban is kapható, ami lehetővé teszi a pénz biztonságos tárolását is. A pénztárgép szervizes segítség nélkül is összekapcsolható a CashCube márkanevet viselő kasszával, amit akár külön is megvásárolhat a géphez. Mivel a sebesség az esetek többségében nagyon fontos szempont, nem árt tudni, hogy a pénztárgép igen nagy sebességű nyomtatásra képes. Termo nyomtatóval rendelkezik, mely 20 sor/másodperc sebességű nyomtatásra képes. Ahogy említettük, a papírszalag cseréje sem fog sok időt elvenni, ugyanis rendkívül gyors, pattintós módszerrel tehetjük meg. A CashCube pénztárgéphez csatlakoztatható még mérleg, bankkártya terminál és számítógép is.