Ár kasszafiók nélkül: 129.900 Ft + ÁFA

Ár kasszafiókkal: 139.900 Ft + ÁFA

A beüzemelései költség egységesen 10.000 Ft + ÁFA

Megbízhatóan használható kis-közepes forgalmú üzletekben (max. 650 nyugta/nap átlagban), ahol számít a kompakt méret a nagy tudás a megvilágítható kijelző, a könnyű és gyors papírtekercs csere, és a kerekítős euró-szabványú szoftver. Formáját tekintve, inkább a korábbi idők formavilágát eleveníti meg, melyet manapság közkedvelt szóhasználattal retrónak is nevezhetünk.
 
 

Az Inspur 320 Fecr online pénztárgép tökéletesen megfelelő kis- és közepes forgalmú üzletekben, melyekben legfeljebb 650 nyugtát adnak ki naponta átlagosan. A pénztárgép egyik komoly előnye a kompakt mérete, melyben igen nagy tudás rejlik. A használatot könnyűvé és kényelmessé teszi a megvilágítható kijelző, valamint a könnyű és gyors papírtekercs csere, és a kerekítős euró-szabványú szoftver. Ez a pénztárgép igazi retro darab, tökéletesen megjeleníti a korábbi idők formavilágát, azonban éppen emiatt van dekorációs értéke is. A régies külső ellenére a pénztárgép mindent tud, amit egy mai gépnek tudnia kell, többek között vonalkód olvasó csatlakoztatására is van lehetőség, ami egy gyorsabb, egyszerűbb és látványosabb értékesítést tesz lehetővé.

Több külső eszköz is csatlakoztatható

A vonalkód olvasó mellett más külső eszközök is csatlakoztathatók ehhez a pénztárgéphez, mint például külső kijelző, aminek csatlakoztatásával a pénztárgéptől távolabb is elhelyezhet vevőtájékoztató kijelzőt. Ha esetleg felmerülne az igény egy pénztartó kasszadobozra is, ilyet utólag is vásárolhatunk, és különösebb nehézség nélkül csatlakoztathatjuk a géphez. Annyi a lényeg, hogy mindenképpen CashCube márkanevet viselő kasszát vásároljunk, mert csak ez jó a pénztárgéphez. A pénztárgép további előnye a nagysebességű termo nyomtató, ami 20 sort képes kinyomtatni másodpercenként, emellett lehetséges a széles szalag és a gyors papírszalag csere is. Csatlakoztatható még a pénztárgéphez mérleg, bankkártya terminál, vagy számítógép is, amivel még jobban meg lehet könnyíteni a munkát.

Egyéb fontos jellemzők:

  • Tömege (kg): 1,9 kg
  • Nyomtató típusa, nyomtatási módja: hőnyomtató
  • Soronkénti nyomtatott karakterek száma: 12*24 pixel, 32 karakter
  • Papírméret (szélesség (mm) x átmérő (mm)): 57 mm / 50mm /30 méter
  • Kezelhető pénztárosok száma: 20 fő
  • Funkció billentyűk száma: 48 billentyű / 10 közvetlen gyűjtő / 21 értékesítési közvetlen funkció
  • Pénztárgép szoftver frissíthetősége: távolról, NAV-on keresztül

 
 

Inspur +cassa hát