Kérjük, a rendeléshez adja meg a következő adatokat!

Az új pénztárgépek beszerzése sokszor ütközik akadályokba, aminek az a legfőbb oka, hogy egy vállalkozónak sokszor nincs ideje arra, hogy egy pénztárgép felkutatásával töltse a napjait. Ennél egy sokkal egyszerűbb megoldás, ha online próbálja beszerezni a pénztárgépet, amire van is lehetősége. Mi ugyanis kifejezetten pénztárgépek online forgalmazásával foglalkozunk, kiskereskedelmi tevékenység keretében, így nálunk bárki nagyon kényelmes és gyorsan rendelhet új pénztárgépet a vállalkozásához, ami természetesen tökéletesen megfelel a törvényben foglalt előírásoknak.

Hogyan lehet nálunk online pénztárgépet rendelni?

A rendelés honlapunkon igen egyszerű és egyértelmű, néhány kattintással, egy űrlap kitöltésével és az előleg utalásával már meg is rendelte a szükséges gépet. Első körben természetesen azt kell eldönteni, hogy melyik pénztárgépünk felel meg legjobban az Ön igényeinek a kínálatunkból. Ha ez megvan, ki kell töltenie a megrendelés űrlapot, ezzel pedig le is adta a rendelést, ami azonban még nem élő. Mindezek után egy előlegbekérő számlát küld a rendszer, amit ki kell egyenlíteni. A pénz beérkezését követően már élővé válik a megrendelése. Az előleg összege természetesen levonódik a pénztárgép árából, így csak a fennmaradó részt kell a megérkezésekor kifizetni.

Futár hozza a pénztárgépet

Az előleg utalását követően futár hozza ki a pénztárgépet. Minden esetben értesítést küldünk arról, hogy mikorra várható a futár, így Önt semmiképp nem érheti váratlanul. Az előleg befizetését igazoló számlát postán küldjük ki az utalást követően.