Engedélyezett pénztárgépek

Az általunk forgalmazott kasszák rendelkeznek engedéllyel a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivataltól. A kiskasszák elsősorban a kis- és közepes méretű kereskedelmi egységek igényeit elégíti ki. A NAV-hoz való bekötésre alkalmas pénztárgépekhez több egység is csatlakoztatható, például kasszafiók, fizetési terminál, nyomtató, vonalkód-leolvasó, modem és elektronikus mérleg is.

 

Egyszerűen kezelhető kiskassza

A gyártó a kiskassza megtervezésekor nemcsak a praktikumra helyezte a hangsúlyt, hanem az ergonómiai szempontokat is figyelembe vette, így a pénztárgép használata könnyen elsajátítható és kényelmes. A pénztárgépek memóriája több ezer árucikk adatainak tárolására alkalmas.

 

Testreszabási lehetőség

Az LCD-kijelzőkön megjelenő szövegek testre szabhatók, a kijelző jól olvasható. A pénztárgépekben több pénztáros munkatársnak tudunk beállítani felhasználói fiókot, amelyekhez különböző hozzáférési jogosultságokat rendelhetünk hozzá.

 

Fizetési lehetőségek kezelése

A pénztárgépek különböző fizetőeszközök (készpénz, valuta, bankkártya, átutalás, utalvány, kupon, ügyfélszámla) kezelésére alkalmasak. Feláras, kedvezményes, illetve betétdíjas árucikkek értékesítéséhez egyaránt használhatjuk.

 

A kiskassza teljes körűen alkalmas a NAV-bekötés követelményeinek teljesítésére

Sok vállalkozásban használnak úgynevezett kiskasszákat. A kiskassza olyan pénztárgépet jelent, mely elsősorban kis- és közepes forgalmú üzleteket igényeit képes stabilan kielégíteni, vagyis körülbelül 650 nyugta nyomtatása szükséges naponta. Az általunk forgalmazott kiskasszák is pontosan ennek a célnak felelnek meg, és természetesen egytől egyig rendelkeznek a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal által kiállított engedéllyel. A hatályos jogszabályoknak megfelelően kiskasszáink a NAV-hoz való bekötésre alkalmasak.

Kényelmesen használhatók

Ne gondoljuk, hogy egy kiskasszát nem lehet olyan kényelmesen használni, mint a nagyokat. Ezekhez a pénztárgépekhez is ugyanúgy csatlakoztatható több különböző egység is, ami nagyban képes megkönnyíteni a kasszát kezelő egyén munkáját. Csatlakoztatható egyebek mellett például kasszafiók, fizetési terminál, nyomtató, vonalkód-leolvasó, modem és elektronikus mérleg is. Egy ilyen kiskassza tehát képes arra, hogy minden igényt kielégítsen, csupán annyi a különbség, hogy kisebb forgalmú helyekre tervezték.

Egyszerű kezelhetőség

A kiskasszák további nagy előnye, hogy gyártók úgy tervezték őket, hogy ne csak kicsik és praktikusak legyenek, hanem könnyen elsajátítható legyen a kezelése. A pénztárgépek gombjai egyértelműek, a jelölések és az elosztás segíti a tájékozódást a gombokon, valamint a memóriájuk akár több ezer árucikk adatainak tárolására is alkalmasak. A kiskasszákon is lehetséges több pénztáros számára beállítani felhasználói fiókot, amelyekhez különböző hozzáférési jogosultságokat állíthatunk be.